Dnevne novosti

Lucija Popov - još jedan mandat na čelu Hrvatske javnobilježničke komore

27.01.2016 07:50 Zagreb, 26. siječnja 2016. (Hina), Na izbornoj skupštini Hrvatske javnobilježničke komore (HJK) za predsjednicu tog tijela ponovno je izabrana javna bilježnica iz Zagreba Lucija Popov, izvijestila je Komora u utorak.

Lucija Popov izabrana je na mandatno razdoblje od 2016. do 2019. a na skupštini, održanoj 23. siječnja,  izabrana su i druga tijela Komore.

Za članove Upravnog odbora izabrani su bilježnici Renata Kutija-Kušpilić (Zagreb), Đurđica Pozaić (Zlatar), Nikola Tadić (Zagreb), Višnja Tušek (Križevci), Ivica Kraljičković (Sisak), Boro Arambašić (Vukovar), Sonja Obrovac Skira (Pula), Marija Grozdanić-Dekleva (Rijeka), Željena Biuk (Trogir), Luce Bronzan (Dubrovnik) i Teo Karabotić-Milovac (Split). 

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Ivan Adžija, javni bilježnik iz Zaprešića, Mirjana Borić, javna bilježnica iz Osijeka i Ljerko Torbašinović, javni bilježnik iz Čazme. Izabrani su i članovi stegovnih vijeća pri županijskim sudovima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku član drugostupanjskog stegovnog vijeća pri Vrhovnom sudu Republike Hrvatske.